LET OP: vanwege Black Friday hebben onze postbedrijven (PostNL en DHL) enige vertraging opgelopen.
LET OP: vanwege Black Friday hebben onze postbedrijven (PostNL en DHL) enige vertraging opgelopen.

Ruilen en Retourneren

We vertrouwen erop dat je tevreden zult zijn met de HorseMove handschoenen. Toch kan het weleens voorkomen dat je jouw bestelling wilt retourneren. Dit kan uiteraard zonder gedoe, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Zodra wij je bestelling retour hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag op jouw rekening gestort.

Om te retourneren, dien je het retourformulier te downloaden en volledig in te vullen. Stuur het formulier op naar info@horsemove.nl. Per mail krijg je een retourbon die je met het product dient op te sturen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling, moet het teruggestuurde product ongebruikt in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via het contactformulier.